What is Paintless Dent Repair? Boyasız Göçük Düzeltme Nedir?

Boyasız göçük giderme olarak da bilinen boyasız göçük onarımı, motorlu taşıtın gövdesinden küçük eziklerin çıkarılması için bir yöntemi açıklar. Boya yüzeyi sağlam olduğu sürece, boyasız göçük tamiri kullanılarak çok çeşitli hasarlar onarılabilir.

Boyasız Göçük Giderme (PDR), bir otomobilin kaportasındaki ezikleri boya kullanmadan paneli yeniden şekillendirerek onarma yöntemidir. Bu, hasarı doldurmaya veya boyamaya gerek olmadığı anlamına gelir ve bu da onu ideal bir Boyasız Göçük Düzeltme çözümü yapar. PDR sırasında, hasarlı panele arkadan bastırmak ve masaj yapmak için özel aletler kullanılır. Sonuç olarak, boyaya ihtiyaç duymadan orijinal şeklini eski haline getirmek için çukurlu metal dışarı itilir. Bu, imalatçının boya kaplamasını korurken üstyapıyı onarır.

PDR, daha ucuz ve daha hızlı olabileceğinden, boya kullanan geleneksel göçük düzeltme yöntemlerine popüler bir alternatiftir  . Onarımlar boyama ve kürleme gerektirmediğinden Boyasız Göçük Düzeltme işleminin tamamı genellikle birkaç saat içinde tamamlanır.

Şimdi Ara Canlı Yardım