Araba Dolu Hasarı Onarımı İçin Neden Bir Oto Kaportacısına Güvenmelisiniz?

Araba Dolu Hasarı Onarımı İçin Neden Bir Oto Kaportacısına Güvenmelisiniz?

Araba Dolu Hasarı Onarımı İçin Neden Bir Oto Kaportacısına Güvenmelisiniz?

Pek çok insan, bir oto tamirhanesine gitmenin, onarımlar için fazla ücret almak ve uzun süre araçsız kalmak anlamına geldiğinden endişeleniyor. Neyse ki, durum genellikle böyle değildir ve aracınızın dolu hasarını onarmak için profesyonel bir oto kaportacıya başvurmanız için birkaç neden vardır.

  1. Son Teknoloji Onarım Araçları: Çoğu dolu hasarı için, profesyonel oto kaportacılar boyasız göçük onarımı (PDR) olarak bilinen yöntemi kullanabilir. PDR işlemi, eğitimli teknisyenlerin, çalışmak ve her bir girintiyi araç yüzeyinden alttan dışarı itmek için çeşitli boyut ve şekillerde metal çubuklar kullanmasını gerektirir.
  2. Yüksek Sertifikalı Teknisyenler: Bir oto kaportacısının, aracınızdaki doludan kaynaklanan herhangi bir ezik veya hasarı onarmasına izin verdiğinizde, işi doğru yapmak için gerekli deneyime ve araçlara sahip, yüksek eğitimli, sertifikalı ve uzman düzeyinde teknisyenler tarafından hizmet alırsınız. .
  3. Onarım Garantisi: Arabanızı nereye götürdüğünüze bağlı olarak, birçok oto kaporta tesisinde onarım garantisi vardır. Bu genellikle, aracın ömrü boyunca veya ona sahip olduğunuz süre boyunca onarım kalitesini garanti ettikleri anlamına gelir.
  4. Basit Sigorta Talepleri: Sigorta şirketinizle çalışmak bir baş ağrısı olabilir, ancak bir oto tamirhanesi tüm onarım sürecini sigortacınızla koordine edebilir. Tek yapmanız gereken, yeni tamir edilmiş arabanızı bırakmak ve teslim almak.
  5. Çoklu Onarım Seçenekleri: Profesyonel bir oto kaportacı, aracınıza verilen dolu hasarını onarmak için birçok seçenek sunacaktır. Hasarın boyutuna göre aracınız boyasız göçük tamiri, çatlak tamiri, dolgu/cam veya kaporta değişimi gibi birkaç farklı çözüm gerektirebilir.
Şimdi Ara Canlı Yardım